De lancering van onze persoonlijk blog is een feit en dit is geen ‘fake news’.

De spanning de laatste dagen was te snijden. Hoogoplopende discussies, sleutelen aan het uitzicht, denkwerk, ettelijke uren teksten schrijven en enkele doorleefde nachten zorgen voor dit resultaat. Een nooit terugkerend moment, het wereldwijde web tegemoet. We hebben nieuwe talenten ontdekt en het ziet er super uit, het is moeilijk bescheiden te blijven 😀 . ‘Je bent nooit te oud om te leren’ hebben we de afgelopen dagen  in praktijk gebracht. Een goede test voor de conditie van Marc zijn ruilhart, ook dat van Tilly is nog dik in orde.

Op dit moment vind je hier bijna uitsluitend persoonlijke getuigenissen.  Natuurlijk hopen we dat je onze belevenissen en nieuwe berichten interessant, grappig en/of onderhoudend vindt. Misschien gebruik je onze tips als inspiratie voor een volgende wandeling, uitstap, reis of boek, dat zou ons zeer verheugen. Bovendien is het mogelijk dat de fotografiemicrobe je te pakken krijgt.

Om nieuwtjes te kunnen brengen, gaan we nog wat wandelingen uitstippelen en de beentjes strekken, een volgende mijlpaal waarmaken met een droomreis naar Noorwegen de komende weken. Al die ontdekte plekjes gaat Marc op camera vastleggen en Tilly leest nog wat als ontspanning na de inspanning of gewoon omdat ze dat graag doet.

Tot het vertrek naar Noorwegen zal je verslagjes zien voorbijkomen die nog levendig in onze herinnering zitten, vooral bij de wandelingen en de boeken die een grote indruk op Tilly hebben gemaakt. Marc zal zijn selectie foto’s regelmatig bijwerken met de tastbare bewijzen van deze herinneringen.

Wil je gewoon even de groetjes doen, vind je dit bericht super of helemaal niet, of heb je gewoon zin om van je te laten horen, laat dan zeker een reactie achter.