Wandelen was de perfecte therapie om het meeste een plaats te geven. De heilzame werking van de natuur, het plezier van de inspanning, het doorzetten heeft ons leven in extra tijd enorm verrijkt. De spierpijnen namen we er voor lief bij.

In de eerste plaats hebben we dat doorzetten te danken aan de groepswandelingen met de Transplantoux Wandelgroep (ondertussen Plus) maar we gingen ook met ons tweetjes op verkenning in ‘onze’ stille Kempen. Heel wat unieke locaties hebben we gevonden op onverwachte plaatsen. Daar blijft het natuurlijk niet bij, samen blijven we al stappend in conditie, we voelen ons beter in ons vel. Dat effect is al snel duidelijk als ons de tijd ontbreekt om erop uit te trekken. We werden er ons van bewust wat we in de afgelopen jaren gemist hadden.

Regelmatig trekken wij onze wandelschoenen aan om naar buiten te trekken.

Het plezier van het wandelen is meer dan alleen energie tanken in de buitenlucht, het uitstippelen op het programma voor onze wandel-gps geeft ons al veel voldoening. Het resultaat valt soms tegen maar bovenal staat bewegen centraal.

Die hartstocht willen wij met jou delen, of het nu gaat om kleine ommetjes of dagtochten, kortbij of wat verder van huis. Het vuur wordt steeds gevoed door nieuwe zuurstof zodat het blijft branden.